Om Klar Revision

For statsautoriseret revisor Henrik Lund har det altid været en gammel drøm at starte egen virksomhed.

Med Klar Revision gik denne drøm i opfyldelse.

Henrik Lund er 50 år og har 30 års erfaring fra fire forskellige revisionsfirmaer. Han brænder især for udvikling af virksomheder og at hjælpe mennesker enten med at komme godt i gang med nye projekter eller komme godt videre med deres eksisterende foretagender. Nysgerrighed omkring ny viden og hjælpsomhed er de personlige egenskaber, han lægger vægt på at tage med ind i firmaet.

Hos Klar Revision er Henrik Lund garant for kvalitet og en personlig tilgang til ydelserne, der rummer stort set al økonomisk rådgivning, regnskab og skat for alle små og mellemstore virksomheder.

Placeringen i Nupark styrker muligheden for at netværke med en lang stribe virksomheder, der også er engageret i udvikling og i at skabe resultater.

Medlemsskabet af Kreston giver mulighed for at trække på viden/ressourcer fra et stort fællesskab med andre revisionsfirmaer.

Samarbejdet med Revitax og andre skattespecialister giver mulighed for at få en ekstra ekspertvurdering af en sag.

FSR_medlem_logo_Gray_PGN

Hvad siger kunderne?

LivsTerapeuten:

Henrik er behagelig og yderst professionel at samarbejde med. Han sætter sig ind i alt det man som kunde har behov for hjælp til. For mig som deltidspensionist har han sat sig ind i reglerne, så jeg nu kun behøver en rådgiver. Det er en lettelse nøjagtigt at få den hjælp, jeg har brug for – hvilket jeg ikke har oplevet hos mine tidligere revisorer.

Mikkel Jezequel og Kamilla Husted Bendtsen / Alopex Media:

Vi kom i kontakt med Klar Revision og Henrik Lund, da vi ønskede at afvikle et eksisterende firma og starte et nyt op. Henrik Lund fik imponerende hurtigt og grundigt sat sig ind i begge firmaer. Han udviste stort engagement omkring at få os godt videre med vores projekter, og havde overskud til oveni at klæde os på til bedre selv at kunne varetage praksis omkring økonomi fremad. Vi oplevede Henrik Lund som en behagelig person, yderst hjælpsom og meget professionel. Vi fik således afviklet vores gamle firma på en god og ordentlig måde og er helt trygge ved det fremtidige samarbejde omkring vores eksisterende virksomhed.

Klar Revision Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab - Nupark 51 - 7500 Holstebro - CVR nr. 35827943 - telefon 69151044 - email hl@klar-revision.dk